Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - İscehisar ilçesinde KOBİ işveren ve çalışanlarına yönelik Zafer-İn operasyonu KOBİ eğitimleri bilgilendirme ve farkındalık artırma toplantısı yapıldı.

        İscehisar Esnaf Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda katılımcılara, Ocak 2017 itibari ile KOBİ işveren ve çalışanlarına yönelik düzenlenecek eğitim programları hakkında bilgi verildi.

        Zafer Kalkınma Ajansı Proje Geliştirme Birim Başkanı İskender Leblebici, toplantıda yaptığı konuşmada, 2013 yılından bu yana çalışmaların devam ettiğini söyledi.

        KOBİ eğitimleri hakkında bilgi veren Zafer Kalkınma Ajansı Bölgesel Kalkınma Uzmanı Ethem Erkal Keçe, "Zafer-İn operasyon kapsamında düzenlenen KOBİ eğitimleri, bölgede belirlenen dokuz öncelikli sektörde işveren ve çalışanların mesleki beceri seviyelerinin ve hizmet sunma kalitesinin artırılması hedeflenmektedir." dedi.

        Toplantıya, İscehisar Organize Sanayi Müdürlüğü, İscehisar Mermerciler Başkanlığı ve mermerci, iş adamları ile sektörün diğer temsilcileri ve Esnaf Odası yöneticileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler