Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da kendisini hırsızların bağladığını iddia eden kişinin yalan söylediği ortaya çıkarılınca hakkında "suç uydurmak"tan işlem yapıldı.

        Ilgaz ilçesindeki bir mandırada çalışan ve telefonla iş yeri sahibini arayan Suriye uyruklu R.E. (22), hırsızların kendisini bağlayarak gittiğini söyledi.

        Bunun üzerine mandıraya giden iş yeri sahibi, jandarmaya haber verdi. Bölgede araştırma yapan Ilgaz İlçe jandarma Komutanlığı ekipleri, elleri ve ayakları bağlandıktan sonra dizlerinin üzerine taş konulan R.E'nin ifadesine başvurdu.

        Önce hırsızların kendisini bağlayıp para ve cep telefonunu istediğini, vermeyince bağladıklarını iddia eden R.E, daha sonra kendini bağladığını itiraf etti. R.E'nin ifadesinde, "işten ayrılmak amacıyla eylemi gerçekleştirdiğini" söylediği öğrenildi.

        Jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, hakkında "suç uydurmak"tan işlem yapıldıktan sonra savcılıkça serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler