Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de kar yağışı etkili oldu.

        Meteoroloji İl Müdürü Ömer Çekirdek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhane'de kar yağışının etkili olduğunu, kar kalınlığının yer yer 3 santimetreye ulaştığını belirtti.

        Yüksek kesimdeki yaylalarda kar yağışının daha etkili olduğunu ifade eden Çekirdek, "Merkeze bağlı Olucak köyünde 31, Aşağı Yuvalı köyünde 24, Sargınkaya köyünde 23 ve Kürtün ilçesi Güvende Yaylası'nda 21 santimetre kar var." dedi.

        Çekirdek, Gümüşhane-Trabzon arasındaki Zigana Dağı'na 15 santimetre kar yağdığını da kaydederek, "Önümüzdeki günlerde yağış beklemiyoruz. Parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Pazartesi gününe kadar geceleri sıfırın altında 8, gündüzleri ise 2 ile 7 derece sıcaklık olacak." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler