Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Pamukova ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Öztürk'ün odasında uğradığı silahlı saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen bir kişi, adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

        Alınan bilgiye göre, Öztürk'ü odasında tabancayla yaralayan ve olay yerinden kaçan zanlı B.S, yaklaşık 40 gün sonra polise teslim oldu.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.S, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

        7 Ekim'de Pamukova Belediye Başkan Yardımcısı Öztürk ile odasına gelen ve müteahhitlik yaptığı öğrenilen B.S. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmıştı. Tartışma sonrası B.S, Öztürk'e tabancayla bir el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçmıştı. Öztürk, olayda diz kapağından yaralanmıştı. 8 Ekim'de olay esnasında zanlının yanında bulunduğu belirtilen kardeşi ve amcasının oğlu "suça iştirak ettikleri" gerekçesiyle tutuklanmış ve bir süre önce serbest kalmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler