Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan emekli polis memurunun katil zanlısı tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Kadirli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, emekli polis memuru Erdoğan Akgöllü'nün (48) 12 Kasım'da Cemalpaşa Mahallesi'ndeki Sülemiş Çamlığı mevkisinde ormanlık alanda başından ve göğsünden silahla vurularak öldürülmüş halde bulunmasıyla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

        MOBESE görüntülerinde de yararlanarak Akgöllü'nün olay günü gittiği yerleri ve görüştüğü kişileri tespit etmeye çalışan polis ekipleri, emekli polis memurunun en son, bir kahvehanede çaycı olarak çalışan İlhan T. ile görüştüğünü belirledi.

        Düzenlenen operasyonla zanlı gözaltına alınırken, olayda kullanılan tabanca da ele geçirildi.

        İfadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden zanlı, işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemede "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler