Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Hekimhan ilçesinde mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

        Başkan Kahtalı, toplantıda yaptığı konuşmada, Hekimhan teşkilatı ile mahalle başkanlarına teşekkür ettiğini, kendilerinin temel taşlarının mahalle başkanları olduğunu kaydetti.

        Zor günler geçirdiklerini, dış güçlerin ülkeyi yaşanmaz hale getirme gayretlerini hep birlikte yaşadıklarını ve gördüklerini aktaran Kahtalı, şunları söyledi:

        "Askeri bir anayasa, böyle vesayet anayasası, birileri tarafından yapılmış, yazılmış ve ülkemize uyarlanmış anayasadan çıkıp bu ülkenin kendi değerleriyle barışık kendinin içinde bulunduğu bir anayasa yapalım istedik. Bütün mesele bu, yeni bir sistem koyup bu ülkeye hani Sayın Cumhurbaşkanımızın ilk çıktığı günden beri söylediği söz var ya ‘Bu ülke gündemi belirlenen bir ülke değil, bu ülke gündem belirleyen bir ülke olacak’ sözüne istinaden biz, artık bu anayasayla beraber yeni bir sistem olsun istiyoruz. Bunun adına partili cumhurbaşkanlığı sistemi de denebilir başkanlık sistemi de denebilir."

        AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Adil Ağcan ise, 2016 yılında Hekimhan'da 145 kilometre asfalt çalışması yapıldığını ve gelecek yıl içinde 168 kilometrelik asfalt çalışması planlandığını aktardı.

        Programın sonunda Kahtalı ve Ağcan, mahalle başkanlarına teşekkür plaketi verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler