Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) - Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ile Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış Kaymakamlığınca Spor Toto Teşkilatı desteğiyle yaptırılan kapalı halı saha inşaatında incelemelerde bulundu.

        Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, burada yaptığı açıklamada, İnönü Mahallesi'nde yaptırılan kapalı halı saha projesinin tamamlandığını, bir kaç gün içinde hizmete gireceğini söyledi.

        Karaman, Sarıkamış'ta kış şartlarına uygun bir spor tesisinin daha faaliyete geçirileceğini belirten Karaman, "Valiliğimizin koordinesinde kaymakamlık ve belediye olarak Sarıkamış'ı gerek sportif faaliyetler açısından gerekse istihdam ve turizm açısından geliştirecek projeleri hayata geçirmek için elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz. İnşallah şehitler diyarı ilçemiz kısa sürede turizm ve sportif aktiviteler anlamında hak ettiği yere gelecektir." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler