Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığının "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor Projesi" kapsamında, Şanlıurfa'da gençler tarihi Balıklıgöl Yerleşkesindeki Dergah Camisinde buluştu.

        Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği etkinlikte, servislerle alınarak Hazreti İbrahim'in doğup büyüdüğü ve ateşe atıldığı yer olarak kabul edilen Balıklıgöl Yerleşkesine getirildi.

        Burada sabah namazını kılan öğrenciler, ülkenin birlik ve beraberliği için dua etti.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, burada yaptığı açıklamada, amaçlarının gençlerin bir araya gelerek cemaatle namaz kılma alışkanlığı kazandırmak olduğunu belirterek, milli ve manevi değerlere sahip gençlerin ülkesine ve bayrağına daha faydalı olacağı kanaatini taşıdıklarını kaydetti.

        Etkinliğe Bahçelievler, Yenişehir, Karaköprü ve Bağlarbaşı Gençlik Merkezleri gönüllüleri katıldı.

        Siverek ilçesinde ise Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi gönüllüleri ile bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri Hürriyet Caddesindeki Ulu Camide bira araya geldi.

        Sabah Namazını burada cemaatle kılan gençler, dua etti. Namazın ardından Siverek Belediyesince etkinliğe katılanlara çorba ikram edildi.

        Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yıldız, Türkiye'de son dönemde bazı sıkıntıların yaşandığını belirterek, "Gençlerimizi sabah namazlarında bir araya getirerek ülkemiz ve milletimiz için dua ettik. Temel amacımız ise buluşmalarla birlik ve beraberliğimizi herkese göstermektir." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler