Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİNOP (AA) - Türkeli ilçesinde bir okulun kütüphanesine, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci generali vurduktan sonra şehit düşen Astsubay Ömer Halisdemir'in ismi verildi.

        Akçabük Köyü İlkokulu ve Ortaokulu'nda gerçekleştirilen açılışta konuşan Türkeli Kaymakamı Semih Altaş, Türk milleti olarak Ömer Halisdemir'in kahramanlığını hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi.

        Şehit Halisdemir isminin artık hafızalara kazındığını ifade eden Kaymakam Altaş, şöyle konuştu:

        "Öğrencilerimize, yapılmış olan kahramanlıkları unutturmamak adına önemli bir hizmeti ilçemize kazandırmış olduk. Kütüphanenin okulumuz bünyesinde açılmasında çaba ve gayret gösteren öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah zihni ve gönlü temiz nesiller burada yetişmeye devam edecek."

        Açılışa, Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Olgun Şensoy, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler