Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Çınarcık ilçesi Teşvikiye beldesinde 2005 yılında 95 hektar alanda kurulan Yalova Kent Ormanı, sonbaharın güzelliklerini görmek isteyen turistlerin ilgi odağı oldu.

        Yazın Türkiye'nin değişik kentlerinden gelen yerli turistlerin yanı sıra Ortadoğu ve Arap ülkelerinden gelenlerin uğrak yeri olan Kent Ormanı sonbaharın son günlerini yaşadığımız bu günlerde, doğal güzelliğiyle herkesi büyülüyor.

        Sonbaharda daha fazla ilgi gören ormanda çok sayıda şelale, 2 kilometrelik yürüyüş patikası, çocuk oyun alanları, spor alanları, oturma ve dinlenme grupları, piknik yerleri, asma köprü, seyir terasları yer alıyor.

        Kent Orman'nı ziyaret edenler, ıhlamur, kestane, meşe, gürgen, kayın ve çam ağaçları ile bezenmiş ormanın yanı sıra bölgede bulunan Büyük Dipsiz Göl, Küçük Dipsiz Göl ve Delmece Yaylası'nı gezme imkanı buluyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler