Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce, "Bir Yazar, Bir Konu" projesi kapsamında eğitimci yazar Şefik Sevim tarafından, "Hayatın Anlamı ve Gençlik / Görev ve Sorumluluklarımız" konulu konferans verdi.

        Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen konferansta Sevim, iletişim, yardımlaşma, doğru okumalar, modernizm, Hazreti Peygamberin örnek kişiliği ve Kur'an ahlakı üzerine gençlere öğütler verdi.

        Sevim, örnek alınacak kişiliklerin kültürel değerlerimizle barışık adaletten ve özgürlükten yana, Hazreti Peygamberin izinde yürüyen kişiliklerin örnekliğini esas almamız gerektiğini anlatarak, " Sezai Karakoç'un ifadesi ile Diriliş Nesli, Mehmet Akif'in ifadesi ile Asımın Nesli olan gençlerin modernizm karşında insani ve İslami bir kimlik kuşanmasının geleceğimiz açısından olmazsa olmazımızdır." dedi.

        İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, program sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, konferansın çok verimli geçtiğini belirterek, "Bir Yazar, Bir Konu" isimli proje ile her ay bir yazarı Ağrı’ya davet ederek öğrencilerle buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

        Bulut, "Bu etkinliklerimiz Sayın Valimiz Musa Işın’ın destekleriyle 2017 yılı boyunca devam edecek. Bu verimli çalışmada bize desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

        Bulut tarafından, Sevim'e İshak Paşa Sarayı tablosu hediye edildi.

        Konferansa, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karakurt, İmam Hatip Lisesi Müdürü Celal Ayyıldız, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı.

        Daha sonra Sevim, Şerife Bacı Kız Meslek Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler