Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Türkiye Motosiklet Federasyonunun (TMF) 2016 yarış takvimine bu sene giren Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın üçüncü ayak yarışı, Bursa'nın İznik ilçesinde başladı.

        Şampiyonanın üçüncü ayağının magazin startı, saat 13.00'te İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın tarafından verildi.

        TMF'nin, 2016 yarış takvimine bu sene giren şampiyonanın üçüncü ayağı, İznik'teki Elbeyli Er Meydanı'nda 19-20 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek. Elbeyli Er Meydanı'nda toplu start alan endurocular, zorlu engelleri aşmaya çalışacak.

        Yarışlar, Enduro Prestij (EP), Enduro Usta (EU), Enduro Hobi (EH), Enduro Gençler (EG), Enduro Veteran (EV), Trial (ET) ve Enduro Kadınlar (EK) sınıflarında yapılacak.

        Elbeyli Er Meydanı'nda ilk gün serbest antrenman ve sıralama yarışları yapılacak. Pazar günü ise final yarışında sporcular ekstrem parkurda hem engel hem de rakipleriyle mücadele edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler