Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzon'da, "İslam Dinini Yıkım Projesi-FETÖ" adlı konferans gerçekleştirildi.

        Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Anadolu Eğitim Kültür ve İrfan Derneği (ANADER) tarafından Trabzon'da ''İslam Dinini Yıkım Projesi-FETÖ'' adlı konferansın gerçekleştirildiği kaydedildi.

        Konferansın Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildiği aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Konferansta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ANADER Kurucu Başkanı Asım Aykan, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, STK ve siyasi parti temsilcileri, ANADER ana kademe, kadın ve gençlik komisyonu üyeleri ile öğrenciler ve vatandaşlar hazır bulundu. Konferansta Trabzonlular ile buluşan İlahiyatçı Musa Uzunkaya, konu üzerine önemli açıklamalarda bulundu."

        Katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Türk milleti, 15 Temmuz'da büyük bir destan yazdı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ilelebet sürdürecektir." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler