Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Şirvan ilçesindeki facianın yaşandığı özel bakır madeni sahasında hayatını kaybedenlerin taziyesine katıldı.

        Şirvan ilçesi Maden köyünde kurulan Kriz Yönetim Merkezi'ni ziyaret eden Albayrak, ardından Murat Ant ve Reşit Can'ın taziyelerine katılarak, olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diledi.

        Albayrak Murat Ant'ın taziyesinde yaptığı konuşmada, halen toprak altında kalanların çıkarılması konusunda devletin son teknolojiyi kullanarak bütün imkanlarını seferber ettiğini söyledi.

        Facianın gerçekleştiği bölgede hala toprak hareketliliğinin yaşandığını ve buna yönelik de gerekli tedbirlerin alındığını belirten Albayrak, "Çok net söylüyorum, birinci önceliğimiz en kısa sürede bu arkadaşları çıkarmak için sonuna kadar devlet olarak buradayız" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler