Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da "Anlatılan Senin Hikayendir" adlı oyun sahnelendi.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesi'nde sahnelenen "Anlatılan Senin Hikayendir" adlı tiyatro oyununu izledi.

        Oyunun sonunda konuşma yapan Albayrak, Tekirdağlıların sanata olan ilgisininden ve katılımlarından dolayı memnun olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

        "Bu akşam bizlere güzel dakikalar yaşatan değerli oyuncu Levent Üzümcü ve ekibine tüm Tekirdağlılar adına teşekkür ediyorum. Tekirdağ, ülkemizin yetiştirdiği önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Sizler için organize edilen tiyatro ve çeşitli sahneleme etkinlikleri Yılmaz İçöz Sahnemizde gösterime devam edecek. Sanata olan ilginiz ve katılımlarınız bizleri çok mutlu ediyor. Hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum."

        Oyunu vatandaşlar da beğeniyle izledi.

        - Muratlı'da yol yapım çalışmaları

        Muratlı Belediyesi ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

        Muratlı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Muratlı genelinde asfalt yol çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

        Açıklamada, Muratlı Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiği ve vatandaşların istekleri doğrultusunda hareket edileceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler