Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Yenikapı ruhunu bozan Cumhuriyet Halk Partisi şimdi milletin isteklerine bir kez daha kulaklarını tıkıyor." dedi.

        Çalık, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticilerle partisinin Yazıhan, Arguvan ve Arapgir ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek, mahalle temsilcileriyle toplantı yaptı.

        AK Parti Yazıhan İlçe Başkanlığında konuşan Çalık, parlamenter sistemin her daim arızaya uğradığını belirterek, "En son arızaya uğrayan, yaşadığımız en büyük kriz 367 kriziydi. Ve 367'yi isteyen hukuk garabetine imza atan hukukçular milletin kendi oylarıyla Cumhurbaşkanını seçmesine vesile oldu." ifadesini kullandı.

        Arguvan ilçesinde de partililere hitap eden Çalık, şöyle devam etti:

        "Yenikapı ruhunu bozan Cumhuriyet Halk Partisi şimdi milletin isteklerine bir kez daha kulaklarını tıkıyor. HDP ile beraber program organize ediyor. Benim sivil vatandaşıma, çocuğuma, gencime, polisime, askerime, korucuma silah sıkan, bomba atan, terör örgütleriyle işbirliği yapan, onların siyasi uzantıları olan partilerle mitingler yapmak iktidar rüyanızın olmadığının en önemli göstergesidir. Türkiye Cumhuriyetini ortaya kaldırmak isteyenlerle değil, onların siyasi uzantılarıyla değil, milletimizle beraber hareket edeceksiniz ki hiç olmazsa rüyalarınızda da olsa iktidarı görebilesiniz. Siz terör örgütlerinin uzantılarıyla yol yürümeye devam ettiğiniz sürece bu millet size uykunuzda bile iktidarı görmeye izin vermez."

        Partililerden yarın seçim olacakmış gibi hazır olmaları isteyen Çalık, "Tek başlı bir sistem, koalisyonların olmadığı, istikrarın olduğu bir sisteme geçmek zorundayız. Bu konuda çalışmalara yerli ve milli duruşuyla örnek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çok ciddi destek veriyor. Seçim yok ama yarın seçim varmış gibi bütün mahalle başkanlarım hazır." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler