Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kaman İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

        AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Kaman Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, şehit olan Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’e Allah'tan rahmet diledi.

        Şehit babasının, "Bu vatan için bir değil bin Fatih feda olsun" sözlerini hatırlatan Çetinkaya, şunları söyledi:

        "Bizim şehitlerimiz en kutsal mertebe ile cennete giderken dağdaki teröristlerin ise gidecek yerleri bile olmayacak. Kürt halkı kimin dost, kimin düşman olduğunu artık görmeye başladı. Terör ve terör olayları en kısa sürede bitmeli, terör bölgeleri en kısa zamanda huzura kavuşmalıdır. Bölgedeki huzur için askerimiz, polisimiz ve hükumetimiz gerekli tüm adımları atmaktadır."

        Milletvekili Mikail Arslan da Kaman’da yapılan ve hayata geçirilecek projelerle ilgili şu bilgileri verdi:

        "Kaman için düşündüğümüz 150 proje vardı. Bunların bazılarını yaptık, bazılarını da yapmak için çalışıyoruz. Okullar yapacağız, hastanemizi yapıyoruz, yollar yapıyoruz. Kırşehir için yapılan her projeyi Kaman için de yapacağız. Hizmetler insanlık için yapılır. Biz bir aileyiz ve birlikte büyür, birlikte gelişiriz. Hizmetlerin büyümesi için mahalli ve idari yapının birlikte hareket etmesi gerekir. Kırşehir, göç veren durumdan stabil duruma geldi. Yakında inanıyorum ki Kırşehir göç alan büyük şehirlerden biri olacaktır. Gelişim istiyorsak bugünü değil yarını düşünmeli, ona göre plan yapmalıyız."

        AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli de "Kaman, bize tüm seçimlerde destek verdi, vermeye de devam ediyor. Biz de Kaman için elimizden geleni vekillerimizle beraber yapmaya çalışıyoruz. Kaman, 37 binden fazla nüfusa sahip. En son seçimlerde Kaman’dan yüzde 50 üzeri destek aldık ancak Kaman’da üye sayımız 4 bin 200. Bunu çoğaltmamız, yarın seçim olacakmış gibi çalışmamız lazım." dedi.

        Toplantıya, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kaman İlçe Başkanı Necati Çolak, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları başkanları da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler