Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Challenge Kupası'nda, Moldova’nın Riviera SSSH-2 takımını 33-27 yenen Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Muhammet Bakır, "Takıma yapılacak olan iki veya üç takviye ile 4. turdaki rakibimizi de eleyeceğimizi düşünüyorum." dedi.

        Bakır, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, güzel bir sonuçla ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

        Bugün oynanan maçın dünkü maça göre daha rahat geçeceğini bildiklerini kaydeden Bakır, "Rakibimiz genç bir takım olmasına rağmen iyi top çeviren bir ekip. Biz, dünkü maç sonunda rakibimizin bu özelliğini öğrenmiş olduk ve bugün ona göre tedbirimizi aldık. Takımımızda dünkü stres yoktu. Bugünkü maçta oyuncularımız daha istekliydi ve düne göre daha az hata yaptık. Bugün takım olarak maçı istedik ve kazandık." dedi.

        Tur atlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Bakır, "Taşova tarihinde bir ilk olmasının heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Önceki hocamız Hakan Günal'ın emeklerini bu maça taşıdığımızı düşünüyorum." diye konuştu.

        Takımın takviyeye ihtiyacı olduğunu ifade eden Bakır, "Şu an dar bir kadro ile mücadele ediyoruz. Takıma yapılacak olan iki veya üç takviye ile 4. turdaki rakibimizi de eleyeceğimizi düşünüyorum. Dördüncü turdaki rakibimiz İngiltere-Yunanistan maçının galibi olacak." şeklinde konuştu.

        Riviera SSSH-2 takımının antrenörü Yurie Popşa, açıklama yapmadan salondan ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler