Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Üniversitesi öğrencilerine "Şeffaf Oda"yı anlatacak.

        Yalova Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Salman, Yalova Üniversitesi ve Yalova Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen organizasyon çerçevesinde, 22 Kasım Salı günü Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü'nde bir konferans verecek.

        Salman, "Yerel Yönetimde Paylaşımcı Sürdürülebilirliğin Etkinleşmesi" başlığı altında, sosyal belediyeciliğin hukuksal ve idari altyapısı, kendisinin insan odaklı çalışmaya verdiği önemi ve Şeffaf Oda ile ilgili pratikte yapılan çalışmaları anlatacak.

        - "Şeffaf Oda"

        Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın projelendirdiği ve seçim vaatleri arasında yer alan ve şeffaf yönetim, açık kapı uygulaması ile şehrin halkla birlikte yönetilme fikrinden ortaya çıkan "Şeffaf Oda" uygulaması bu yıl önemli bir ödül kazanmıştı. Şeffaf Oda, belediyelerin uyguladığı başarılı projelerin ve iyi uygulamaların ödüllendirildiği en prestijli yerel yönetim ödülleri kabul edilen Altın Karınca Belediyecilik Ödülüne layık görülmüştü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler