Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

        Şekerci, Şeyhresul Mahallesi'ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir süre sohbet edip sorunlarını dinledi.

        Kavak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın tespit ettiği muhtaç aileler ile hasta ve yaşlı vatandaşları da evlerinde ziyaret eden Şekerci, vatandaşların taleplerini not aldı.

        Şekerci, ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla yüz yüze görüşme fırsatı bulduklarını belirtti.

        Bu ziyaretlerle devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu göstermeyi amaçladıklarını dile getiren Şekerci, "Ziyaretlerde yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarına müracaat etmek isteyip çekingenliği nedeniyle gidemeyenlere cesaret veriyoruz. Görüşmeler sayesinde hem sorunların çözüm sürecini kısaltmayı hem de en iyi hizmeti verebilme imkanını sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler