Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, doğalgaz çalışmaları nedeni ile bozulan yolların yenileme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

        İkiz, Havza Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülen yol yenileme çalışmalarını inceleyerek birim amirlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Amaçlarının yağışlar öncesi çalışmaları tamamlamak olduğunu belirten İkiz, "Doğalgaz çalışmaları nedeni ile bozulan yolların yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda doğalgaz çalışmaları ile bizde yol yenileme çalışmalarına başladık. Hava şartları el verdiği sürece çalışmalarımız devam edecek. Çalışmalar kapsamında 15 kilometre sıcak asfalt, 14 kilometre de parke yolu yeniledik." ifadelerini kullandı.

        İkiz, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler