Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Süloğlu ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Gaytancıoğlu, mesajında, Türk milletinin Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde verdiği mücadelenin, mazlum uluslara örnek olduğunu belirtti.

        Mahalli kahramanların da örgütlenerek Türk ordusuna büyük destek verdiğini ifade eden Gaytancıoğlu, şunları kaydetti:

        "Bizler ulusumuzu özgürlük ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşturan Atalarımızın bizlere bıraktığı bu kutsal mirasa, Atatürk ilke ve devrimlerine sonsuza kadar sahip çıkmaya ve gelecek nesillere bu bilinci aktarmaya devam edeceğiz. Ulusça birlik ve beraberlik içerisinde yaşayarak topraklarımızı bölmek ve kardeşliğimizi yok etmek isteyenlerin bu amaçlarını her zamanki gibi boşa çıkaracağız.

        Bu duygu ve düşüncelerle Süloğlu ilçemizin kurtuluşunun 94. yılını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımızın kurtuluşu için canları pahasına kahramanca mücadele eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, saygılar sunuyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler