Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - Gölpazarı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu başkanlığında, mahalle ve köy muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenlendi.

        Kaymakam Topsakaloğlu, Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'ndaki toplantıda, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini, kanunların izin verdiği çerçevede hizmet sunmaya çalıştıklarını söyledi.

        Bölgede meydana gelebilecek terör olaylarına değinen Topsakaloğlu, ''İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği tarafından yapılacak açıklamalara muhtarlarımızın konuya gerekli hassasiyeti göstermelerini ve muhtarlar arasında ahenkli işbirliği ve koordinasyon içerisinde anlayışını ortaya koyma adına bundan sonra sürekli toplantılar yapacağız.'' dedi.

        İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Dinç ise muhtarları yaşanabilecek olumsuz olaylarda kendileri ile irtibata geçmelerini istedi ve bazı uyarılarda bulundu.

        Toplantı, ilgili daire amirleri tarafından 2016 yılı çalışmaları hakkında bilgilerin sunumunun ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler