Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'nın Gemlik ilçesinde ikamet eden Hatice Demiriz isimli kadın tüm mal varlığını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

        Gemlik'in köklü ailelerinden Demiriz ailesinin bir ferdi olan Hatice Demiriz'e yaptığı bağış sonrası vakıf tarafından hazırlanan şilt ve belge evinde takdim edildi.

        Takdime, Mehmetçik Vakfı Bursa Sorumlusu Emekli Albay İbrahim Güven, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Bozkurt ile Demiriz'in yakınları katıldı.

        Demiriz tüm gayrimenkullerini bağışlama kararı almadan önce bağış için farklı kurumları incelediğini ve en son olarak Mehmetçik Vakfı'nda karar kıldığını belirtti. Demiriz'in, yaptığı bağış miktarı ve gayrimenkullerin adedi ise açıklamadı.

        Mehmetçik Vakfı Bursa Sorumlusu İbrahim Güven de, ''Hatice annemiz yakın zaman önce bizi ziyarete geldi. Maddi mal varlığını ve gayrimenkullerini vakfımıza bağışlamak istedi. Maddi bağışı kabul ettik. Mal varlığı ile alakalı da araştırma yaptık, onun da kabulü yapıldı. Hatice annemiz artık tüm Mehmetçiklerin annesidir.'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler