Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 25 kursiyerin katılımıyla gerekleştirilen uygulamalı girişimcilik kursu tamamlandı.

        Silifke Ticaret Sanayi Odası Genel Sekreteri Yıldırım Baydar, yaptığı açıklamada, İŞKUR ile yapılan protokol kapsamında açtıkları uygulamalı girişimcilik kursunun tamamlandığını belirtti.

        Silifke İŞKUR Müdürü Mustafa Devecioğlu da 4 günde 32 saatlik eğitimin sonunda kursiyerlere İŞKUR tarafından günlük 20 lira ücret ödeneceğini aktardı.

        Girişimcilik belgesi alan Gülşah Kayıkçıoğlu (34) ise evli ve 3 çocuk annesi olduğunu Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) sayesinde hayallerinin gerçekleşeceğini vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler