Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Palandöken Belediyesi tarafından bu yıl içinde 50 bin ton asfalt serildiği belirtildi.

        Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptığı yazılı açıklamada, ilçenin hali hazırda bir kent nüfusunu barındırdığını, fiziksel ve yaşamsal özelikleri itibariyle Palandöken'in birçok ilden büyük olduğunu söyledi.

        İlçede sadece 2016 yılında uygulanan asfalt miktarının rekora doğru koştuğunu dile getiren Bulutlar, "Belediye olarak sadece bu yıl içinde ilçemize 50 bin ton asfalt serdik. Asfalt uygulaması yaparken, ulaşım ağlarıyla da sınırlı kalmadık. İlçemizdeki camilerin, okulların ve sağlık ocakları, site bahçelerini ve çevrelerini de asfaltladık." diye konuştu.

        Asfaltlama çalışması yaparken, insanların ikamet ettikleri mekanları da düşündüklerini anlatan Bulutlar, şunları kaydetti:

        "İlçemizde ne kadar site varsa, çevreleri tamamen asfalta kavuşturuldu. Yeni yerleşim alanlarını dahi toz ve çamurdan kurtardık. Ayrıca bu manada ilçe halkımızın takdirini kazanmış olmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz. Mahalle muhtarlarımız ve sakinlerimiz, yürüttüğümüz asfaltlama çalışmalarından dolayı bizlere her fırsatta teşekkür dileklerini iletiyorlar."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler