Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Resmi Gazete'de yayımlanan 677 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Osmaniye'de, 4 askeri personel ile 29 kamu görevlisi meslekten ihraç edildi.

        OHAL kapsamında bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan 677 sayılı KHK ile daha önce Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma kapsamında İl Özel İdaresinde 7, Osmaniye Belediyesinden 2, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinden 1'i daire başkanı olmak üzere 4 kişi, Milli Eğitim Müdürlüğünden 2, İl Sağlık Müdürlüğünden 8, Vergi Dairesinden 1, İl Müftülüğünden 1, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden 1, Düziçi Belediyesinden 2, İl Jandarma Komutanlığında 2'si Jandarma Yüzbaşı olmak üzere 4 askeri personelin bulunduğu toplam 33 kişi meslekten ihraç edildi.

        Öte yandan, OHAL kapsamında Osmaniye'de kapatılan 2 dernek, bugün yayınlanan KHK ile yeniden açıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler