Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Havza Muhtarları Derneği istişare toplantısı yaptı.

        Dernek Başkanı Ahmet Çavdar, dernek binasında yapılan toplantıda, düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılarla mahallelerin ve mahalle sakinlerinin sorunlarını tespit etmeyi hedeflediklerini söyledi.

        Toplantılarda belirledikleri sorunları ilgili mercilere ilettiklerini ve olumlu sonuçlar aldıklarını dile getiren Çavdar, "Amacımız halkımızın sorunlarına en kısa sürede çare bulabilmek." dedi.

        Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine muhtar üye seçimin 29 Kasım'da yapılacağını da dile getiren Çavdar, muhtarlardan bu toplantıya katılmalarını istedi.

        Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç de il genelinde faaliyet gösteren ziraat odaları olarak tütün eken üreticilerinin zirai desteklemelerden yararlanabilmesi amacıyla çalışma başlattıklarını aktararak, muhtarlardan da bu çalışmalarına destek vermesini istedi.

        Genç, tütünün zirai desteklemeler kapsamına alınması için topladıkları imzaları ilgili bakanlıklara, Samsun milletvekillerine ve diğer sivil toplum kuruluşlarına ileteceklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler