Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına girecek öğrencilerle buluştu

        Davu, yaptığı açıklamada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 14 ortaokulda 23 ve 24 Kasım'da yapılacak olan ve 692 öğrencinin katılacağı birinci dönem ortak sınavlar öncesi 8. sınıf öğrencilerinin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla yemek programı düzenlediklerini belirtti.

        Öğrencilere başarılar dileyerek, tavsiyelerde bulunan Davu, "Sizlere güveniyoruz, uzun süredir yarın gerçekleştirilecek olan sınavlara hazırlanıyorsunuz. Elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza inanıyorum. Strese girmeden, sakin bir şekilde üzerinize düşeni yaparsanız istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Biz sağlıklı ve bilinçli nesiller istiyoruz. İnşallah hepiniz istediğiniz okullara rahat bir şekilde girersiniz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler