Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NİĞDE (AA) - Niğde'de Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 677 ve 678 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile yapılan çalışma sonucunda 82 personel görevinden ihraç edildi.

        Niğde Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Fethullahçı Terör Örgütüne (FETÖ/PDY) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenen kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun çeşitli katmanlarında bulunan üyeleri ile ilgili yürütülen çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

        Açıklamada, Valilikten 2, İl Emniyet Müdürlüğünden 51, Polis Meslek Eğitim Merkezinden (POMEM) 7, İl Özel İdare Sekreterliğinden 3, Ömer Halisdemir Üniversitesinden 9, İl Sağlık Müdürlüğünden 7 ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden 3 kişi olmak üzere 82 personelin görevinden ihraç edildiği belirtildi.

        Emniyet Genel Müdürlüğünden 1. Sınıf Emniyet Müdürlerinin de aralarında bulunduğu 7 bin 586 kişi meslekten ihraç edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler