Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da 400 polisin katılımıyla yasa dışı gösteri, uyuşturucu ticareti, kaçakçılık ve hırsızlık gibi suç olaylarının yaşandığı mahallelerde "Güven ve Huzur" uygulaması yapıldı.

        İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Terörle Mücadele, Özel Harekat, Uyuşturucuyla Mücadele, Asayiş ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerine bağlı ekiplerden oluşan 400 polis, yasa dışı gösterilerin sıklıkla yapıldığı merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs ve Anadolu mahallelerinde suçlulara yönelik ve halka güven vermek amacıyla uygulama gerçekleştirildi.

        Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve zırhlı araçlarla mahallenin giriş ve çıkışında güvenlik önlemi alınan uygulamada, özel harekat polisleri evlerin çatılarında uzun namlulu silahlarla çevreyi kontrol etti.

        Yasa dışı gösterilerin sıklıkla meydana geldiği Çukurova Caddesi boyunca ekipler, internet kafe, kahvehane ve parklardaki şüpheli kişilere genel bilgi taraması yaptı. Bir özel harekat polisi ise etrafını saran çocuklarla bir süre sohbet etti.

        Uygulamada, hakkında aranma kararı bulunan bir kişi gözaltına alındı, plakası bulunmayan 23 motosiklet ile bir araç trafikten men edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler