Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Sumbas Kaymakamı Bedir Deveci, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Kaymakam Deveci, mesajında, sevgi, şefkat ve fedakarlık mesleği olan öğretmenliğin, ülkenin uluslararası camiada saygın bir ülke haline gelmesi için en önemli meslek gruplarının başında geldiğini kaydetti.

        Öğretmenlerin olağanüstü bir gayretle gece gündüz ülkenin her köşesinde çalıştığını ifade eden Deveci, şunları kaydetti:

        "Sınırsız bir fedakarlık ve sabırla çalışan öğretmenlerimizin hakkını ödemek mümkün değildir. Eğitime yapılacak her yatırım ve sağlanan her desteğin, milletimizin aydınlık geleceğine ve refahına yapılan yatırım olduğuna inanıyor ve bu doğrultuda tüm imkanlarımızla öğretmen ve öğrencilerimize daha iyi koşullar oluşturmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anar, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler