Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - İstanbul'da yaşayan Malatyalı iş adamı, Arguvan'ın Koçak Mahallesi'ne kilit parke taşı yaptırdı.

        İş adamı Erdem Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rahmetli babasının işinden dolayı üç yaşında ilçeden ayrıldığını ve yıllar sonra doğduğu yerlere ziyarete geldiğini belirtti.

        Hala İstanbul'da yaşadığını ve babasının vasiyetinden dolayı ilçeye geri dönerek bir şeyler yapmak istediğini aktaran Kara, şunları ifade etti:

        "Babam, ocağını hiç söndürmemek, devamlı tüttürmek, bundan dolayı artık Koçak Mahallemize bir şeyler yapmamın gerektiğini söylemişti, ben de ilçeme gelip mahallemize kilit parke taşı döşemesi yaptırdım. Mahallemizin sokak araları daha güvenli ve modern hale geldi, dört bir tarafına hizmet götürmeye devam edeceğim. Şu anda daha güzel ve yaşanabilir hale getirdik ayrıca mahalle halkımız da oldukça memnun oldu."

        Kendilerine destek veren, araç ve iş makinesi ile parke döşeme işçiliğini karşılayan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'a ve çalışanlarına da teşekkürlerini ileten Kara, elinden geldiğince ilçeye bir şeyler yapmak istediğini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler