Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Merzifon ilçesinde, "Huzur için 05" adı altında huzur operasyonu düzenlendi.

        Operasyona, Asayiş Şube Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve diğer birimlerden 52 personel katıldı.

        Yapılan denetimlerde, kontrol edilen 28 araca bin 256 lira trafik cezası uygulanırken, GBT sorgulaması yapılan 104 şahıs ile umuma açık 9 nokta kontrol edildi.

        Operasyonu yöneten ilçe Emniyet Müdürü Seyfettin Süer, şöyle konuştu:

        "Vatandaşlarımızın huzuru, can ve mal güvenliği bizler için önem arz ediyor. Merzifon halkı bizlerin çalışmalarını her daim takdirle karşılıyor ve destek veriyor. Merzifon halkının huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla parklar, kavşak noktaları, kahvehaneler, araçlar, internet kafeler, il merkezimizle koordineli olarak yapılan bu uygulamalar, vatandaşlarımızın için farklı zaman ve aralıkları ile her zaman yapılacaktır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler