Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Silifke ilçesindeki şehir stadında bulunan bin kişilik kapalı tribününün yetersiz kalmasının ardından, stadyuma ilave yapılacak 400 kişilik kapalı tribün çalışmalarına başlandı.

        Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, yaptığı açıklamada, bu yıl Bölgesel Amatör Liginde (BAL) maçlarını oynayan Medcem Silifke Belediyespor taraftarlarının tribün isteğini belediye olarak yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti.

        Tribün ihalesinin ardından çalışmaların hızlı bir şekilde başladığını ifade eden Turgut, şunları kaydetti:

        "Güzel hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz. Takımımızın başarılı sonuçlar alması, sosyal medyada taraftarların bir araya gelmesi, şehir olarak takımımıza herkesin sahip çıkması bizleri son derece mutlu etmekte. Silifke Belediyesi olarak bizler de taraftarlarımızın rahat ve keyifli bir ortamda maçlarını izleyebilmeleri için mevcut stadımıza 400 kişi oturmalı ek kapalı tribün yapıyoruz. Şu an çalışmalar başladı ve kısa sürede bu çalışmalarını tamamlayacaklarını açıkladılar. Takımımıza başarılar diliyor, tribünümüzün tüm futbol severlerimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

        Medcem Silifke Belediyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Kirişçi de takımın oynadığı maçlarda başarılı sonuçlar aldığını, bu yıl Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden takıma sonuna kadar güvendiklerini aktardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler