Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Keles ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okullararası futbol turnuvası düzenlendi.

        Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe, ilçedeki tüm okullar katıldı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı turnuvada birinciliği köy öğretmenleri takımı alırken, ikinciliği 1. Murat İlkokulu, üçüncülüğü Keles Çok programlı Lisesi, dördüncülüğü ise Davut Zeki Akpınar Yatılı Bölge Okulu kazandı.

        Halk Eğitim Müdürü Gültekin Atar, turnuva sonunda yaptığı konuşmada, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

        Öğretmenlik mesleğinin en kutsal meslekler arasında yer aldığını ifade eden Atar, "Geleceğimiz olan çocuklarımızı dolayısıyla geleceğimizi yetiştiriyoruz. Bu sebeple Keles'te Öğretmenler Günü değil de haftası olarak kutlamaya çalıştık. Vefat eden öğretmenlerimizi kabirlerinde ziyaret ettik. Emekli öğretmenlerimizi öğrencilerle birlikte ziyaret ettik. Okullararası futbol turnuvası düzenlendi. Böylece öğretmenler arasında zaten var olan dayanışma daha da arttı."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler