Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Silopi ilçesinde öğretmenlerden oluşan 20 takımın katılımıyla voleybol turnuvası düzenlendi.

        İlçede terör olayları nedeniyle öğretmenlerin yaşadığı sıkıntılar, sağlanan huzur ortamı sayesinde sona erdi. Güven ortamının tesis edilmesiyle öğretmenler, çeşitli sosyal etkinliklerde bulunabiliyor.

        PKK'lı teröristlerin kazdığı çukur ve kurdukları barikatların güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonlarla kaldırıldığı ilçede, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen voleybol turnuvasına lise ve ortaokullarda görevli 170 öğretmenden oluşan 20 takım katıldı.

        Silopi Spor Salonunda düzenlenen turnuvada dereceye giren takımlara, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde kupaları törenle verilecek.

        Turnuvaya katılan öğretmen Arzu Kılıçoğlu, ilçeye gelmeden önce ön yargıları olduğunu ama geldikten sonra güvenli olduğunu gördüğünü söyleyerek, "Gece dışarı çıkabiliyoruz. Hatta turnuva bile düzenleyebiliyoruz. Her şey yolunda." dedi.

        Öğretmen Sercan Sevlen de 3 yıldır ilçede görev yaptığını, geçen yıl yaşanan sıkıntıların ardından bu yıl böyle güzel etkinlikler ile öğretmenlerin eğlendiğini belirtti. Sevlen, turnuvayı düzenleyenlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler