Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat milletvekilleri Yusuf Başer ve Abdulkadir Akgül, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu'nu (MYO) ziyaret etti.

        Milletvekilleri Başer ve Akgül, Adalet MYO Genel Sekreteri Çelebi Büyükergin’den okul hakkında bilgi aldı.

        Başer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adalet MYO’nun Yerköy'e sosyal, kültürel ve ekonomik olarak çok şey kazandırdığını belirtti.

        Bozok Üniversitesi'ne bağlı Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu'nun 2010 yılında Yerköy ilçesinde hizmete açıldığını belirten Başer, şöyle konuştu:

        "2010 yılından itibaren ilçemizde eğitim ve öğretim veren okulumuzda Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinden birçok öğrenci eğitim görmeye gelmektedir. Bu öğrenciler, ilçemizin ekonomisine de katkı sağlamaktadır. İlçemizde bulunan bu okul, şu an adalet ve sosyal güvenlik bölümleri olarak iki bölümde eğitim vermekte."

        Ziyarete, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz ve AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler