Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş Valisi Seddar Yavuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğüne bağlı sevgievlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

        Burada konuşan Vali Yavuz, il genelinde 7 sevgievinin bulunduğunu söyledi.

        Evlerden 4'nün kız, 3'nün ise erkek çocukları için tahsis edildiğini belirten Yavuz, şöyle konuştu:

        "Her evde 6-7 çocuğumuz kalmakta, çocuklarımızla ilgilenmeleri içinde her bir evimizde 3 tane bakıcı anne bulunmaktadır. Ayrıca her bir evimizde bir tane de sorumlu öğretmen görevlendirilmiştir. Bizler devletimizin tüm imkanlarını her zaman vatandaşlarımızın, çocuklarımızın hizmetinde kullanacağız. Çocuklarımızın aile ortamını aratmayacak sıcak bir yuvada kalmaları ve onları hayata hazırlayarak geleceğe ümitle bakmaları için elimizden geldiğince tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.”

        Yavuz’a, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdülbari Aksoy, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü İsmail Arslan ve Şube Müdürü Gökmen Oğraş da eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler