Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın'ın İncirliova ilçesinde dur ihtarına uymayan 16 yaşındaki sürücünün, biri sivil polis 2 kişi tarafından darbedilerek gözaltına alınması güvenlik kamerasına yansıdı.

        İddiaya göre 16 yaşındaki M.K, 5 Temmuz'da kullandığı 09 YJ 083 plakalı otomobille kırmızı ışıkta beklerken müziğin sesini kısması için yanına yaklaşan polis tarafından uyarıldı. Bunun üzerine polise hakaret eden M.K, daha sonra aracıyla kaçtı. M.K'yı durdurmaya çalışan polisler silahla havaya 3-4 el uyarı ateşi açtı. M.K. kaçmaya çalışırken kullandığı araçla park halindeki bazı araçlara çarparak durdu.

        Yaya olarak kaçmaya çalışan M.K. sivil polis ve motosikletli bir vatandaş tarafından yakalandı.

        Bu sırada 16 yaşındaki sürücünün, sivil polis ve motosikletli kişi tarafından darbedilerek gözaltına alınması güvenlik kamerasına yansıdı.

        Emniyette ifadesi alınarak serbest bırakılan M.K. hakkında "trafik güvenliğini tehlikeye sokma, görevli memura mukavemet, kamu malına zarar verme, mala zarar verme" suçlarından soruşturma açıldı.

        Gözaltına alındığı sırada M.K'yı darbeden polis memuru M.D. hakkında da idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

        M.K'nın da sivil kişi ve polis memuru hakkında şikayette bulunduğu bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler