Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Vali Yakup Canbolat, Akşehir'de şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün eşi ve ailesi ile gazi Jandarma Komando Uzman Çavuş Ahmet Demir'i ziyaret etti.

        Canbolat, ilk önce 10 Kasım'da uğradığı terör saldırısında şehit olan Mardin'in Derik ilçesi Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün Akşehir Altuntaş Mahallesi'nde oturan eşi ve ailesini ziyaret edip başsağlığı diledi.

        Vali Canpolat daha sonra 25 Eylül 2016 tarihinde Mardin'in Derik ilçesinde meydana gelen bombalı terör saldırısında yaralanan, Jandarma Komando Uzman Çavuş Ahmet Demir'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

        Ziyaretlerde Canpolat'a, Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ali Uslu eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler