Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA (AA) - Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, bir sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak çalışan 8 genç, köy ilkokulunun bakım ve onarımını yaptı.

        Domaniç 21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Derneğinde gönüllü olarak çalışan Sezgin Şimşek, Şevket Özdemir, Aykut Güleç, Semih Okumuş, Ahmet Engin, Engin Öztürk, Rasim Kaçmaz ve Cahit Demiröz, 10 öğrencinin eğitim gördüğü Fıranlar Köyü İlkokulunun dış cephesinin sıva ve boyasını, çatı ve tuvaletlerin bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

        Dernek Başkanı Cahit Demiröz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Domaniç'in yardımsever vatandaşlarının maddi destek verdiği Fıranlar Köyü İlkokulunun tamir ve bakımlarını 8 koca yürekli gönüllü gençle gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Yaptıkları çalışmanın tamamen gönüllülük esasında dayandığını ifade eden Demiröz, şöyle konuştu:

        "Sekiz koca yürekli gencimiz ile özellikle köy okullarımızın ihtiyaçlarını kendimize görev bildik. Bu yapmış olduğumuz çalışma tam bir sosyal sorumluluk projesidir. 20-25 yaş arası gençlerimizin bu tür etkinliklere katılması örnek olacak bir davranış. Biz gençler olarak, öğrencilere örnek birer ağabey olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Onların en iyi şekilde daha sağlıklı eğitim almaları için çaba sarf edeceğiz. Bizler yaptığımız işi severek yapıyoruz, hem eğleniyoruz hem de gönüllerimizi bir nebze olsun rahatlatıyoruz."

        Demiröz, okuldaki bakım ve onarımın öğrencileri mutlu ettiğini, bundan sonra da benzer çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler