Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kandıra'da esnaf ve sanatkarlarla bir araya geldi.

        Güzeloğlu, ilçedeki bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Adana Valiliği otoparkındaki terör saldırısını kınadı.

        Kandıra'nın kendileri için çok önemli yeri olduğunu ifade eden Güzeloğlu, hem Kandıra'da yaşamanın hem de hizmet etmenin istisnai bir güzellik olduğunu kaydetti.

        Kandıra'nın yerini ve insanların yaşam kalitesini daha iyiye ulaştırmayı hedeflediklerini dile getiren Güzeloğlu, şunları dile getirdi:

        "Kentin her bir köşesinde her kişisiyle de bu noktada buluşmak, her noktada varsa sıkıntıları aşmak, istek ve talepleri karşılamak öncelikli ve en önemli vazifemiz, mesuliyetimizdir. Millete hizmet etmenin bir ibadet olduğunu ve milletin hayır duasını almanın da en büyük zenginlik olduğuna inanıyoruz. Kocaeli, Türkiye'nin büyük yürüyüşüne çok büyük zenginlikler, derinlikler sunan büyük bir şehirdir."

        Güzeloğlu, Kocaeli'nin doğal güzellikleriyle, turizm ve tarım alanında da önemli bir potansiyeli bulunduğunu anlatarak, "Ekonomik kalkınmanın temeli erişebilirlik ve ulaşılabilirliktir. En öncelikli konumuz, Kandıra'ın turizm altyapısı, doğal güzellikleri ve buna dönük talebin yönetilmesi olacaktır. Özellikle hedefimiz turizm ve hizmetler sektöründe Kandıra'nın sahip olduğu ürünlerin markalaşması, şu anda marka olan ürünlerin bu anlamda ulusal ve uluslararası boyuta taşınmasıdır. 2018 hedeflemesi olarak yolu, organize sanayisi ve üniversitesi bitmiş olacak. Kandıra büyük hedefe katkı sağlayacak, her bir noktasıyla da bu büyük yarışta yer alacaktır." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler