Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Erzurum'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, birleştirilmiş bir mahalle okulunu ziyaret ederek, okulun tek öğretmeninin gününü kutladı.

        Prof. Dr. Çomaklı, Aziziye ilçesine bağlı Yarımca Mahallesi İlkokulu'nda, tek öğretmen olarak görev yapan Mesut Dövenci'yi ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

        Çomaklı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmenlerin gününü kutladığını söyledi.

        Kendi üniversitelerinden mezun olan bir öğretmeni ziyaret ettiklerini belirten Çomaklı, "Hocamız burada çok ciddi bir efor sarfediyor. Burada birleştirilmiş sınıfların hepsine eğitim veriyor. Kendisini tebrik ediyorum ve bundan sonraki süreçte inşallah bu okulu biz kardeş okul olarak seçtik. Bundan sonra okulumuza her türlü yardımı yapacağız ve buradan tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum." diye konuştu.

        Dövenci de kendisini ziyarete gelen Rektör Çomaklı'ya teşekkür ederek, öğretmenliğin kutsal meslek olduğunu, severek yaptığını ve vatan için hayırlı insanlar yetiştirmeye çalıştığını kaydetti.

        Çomaklı, daha sonra okulda toplam 14 öğrenci için getirdiği çeşitli hediyeleri dağıttı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler