Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - Gölpazarı Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere yemek verdi.

        Belediye Düğün Salonu'nda verilen yemeğe, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İlçe Milli Eğitim müdürü Turgut Akagündüz, Şube Müdürü Ufuk Arslan, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

        Kazıcı, bizleri yetiştiren, büyüten ve Türkiye'nin geleceğini kurgulayan, planlayan gelecek neslimiz için çalışan öğretmenlere borcun ödenemeyeceğini söyledi.

        Çalışan ve emekli olan öğretmenlere teşekkür eden Kazıcı, "Biz sizlere güveniyoruz, elinizden geleni fazlasıyla yaptığınızı biliyoruz, çocuklarımızı ve bu ülkenin geleceğini de sizlere emanet ediyoruz. Ülkesini seven, vatanını seven, soran, sorgulayan ve araştıran bir nesil için mücadelenizde bizlere ne düşüyorsa her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyor ve bu duygularla çok kıymetli öğretmenlerimin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler