Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Bozkır ilçesinde öğretmenler günü nedeniyle tören düzenlendi.

        Hükümet Konağı önünde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

        Etkinlikler Bozkır Belediyesi Yeni Düğün Salonu'nda devam etti. Koç, burada yaptığı konuşmada, bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olmasının öğretmenlerin üstün çalışmalarına bağlı olduğunu söyledi.

        "Milli birlik ve beraberliğin teminatı öğretmenlerdir." diyen Koç, şunları kaydetti:

        "Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında gelen öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. İdealini ve heyecanını daima taze tutan, kendini her zaman yenileyen siz değerli öğretmenlerimizin sayesinde ülkemiz, her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir dünya devleti haline gelecektir. Ağır ve büyük bir sorumluluk olmakla birlikte eşsiz bir gurur vesilesi olan bu onurlu mesleğin tüm mensuplarına güvenimizin sonsuz olduğunu önemle vurgular, bu sorumluluklarını eksiksiz olarak yerine getireceğine inancımı belirterek tüm öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarımızın Öğretmenler Gününü kutlar, başarılar dilerim."

        Emekli olan ve mesleğe yeni giren öğretmenler adına yapılan konuşmaların ardından mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin etti. Emekli öğretmenlere plaket takdiminin ardından program sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler