Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Murat Dikmen, Diş Hekimleri Günü dolayısıyla diş hekimlerini ziyaret etti.

        İscehisar İlçe Devlet Hastanesinde görev yapan Diş Tabibi Sıddıka Tekerli ve Burhan Çağlar Başekim'i ziyaret eden Dikmen, diş tabiplerine çiçek vererek Diş Hekimleri Gününü kutladı.

        Dikmen, ağız ve diş sağlığının genel sağlığın ayrılmaz bir parçası olduğunu söyledi.

        "Toplumumuzun ağız ve diş sağlığı sorunları, önemli bir sağlık sorunudur" diyen Dikmen, şöyle konuştu:

        "Hastalıkların büyük bir kısmının ağız yoluyla bulaştığı gerçeğini göz önünde bulundurduğumuzda ağız ve diş sağlığının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Bu bağlamda diş tabiplerimizin halk sağlığına olan katkıları son derece değerlidir. İçinde bulunduğumuz Diş Hekimliği Günü sebebiyle halkımızın ağız ve diş sağlığının korunması ve iyileştirilmesi konusunda büyük özveri ile çalışan diş hekimlerimizin önemli gününü kutlar, sağlıklı ve mutlu günler dilerim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler