Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Kaymakam Perçi mesajında, "Ülkemiz, 15 Temmuz 2016 gecesi, siyasi tarihimizin en büyük ve en kanlı ihanet girişimlerinden birine maruz kalmıştır. Bu uğurda canlarını veren, her zaman minnet duyduğumuz şehitlerimizi ve kahramanlarımızı yetiştiren, bugünlerin tekrar etmemesi için yeni nesillere millet iradesini öğretecek kişiler olan, kıymetli öğretmenlerimizdir." ifadesini kullandı.

        Ulaş Kaymakamı Orhan Altun ise milletin aydınlık geleceği ve en değerli varlık olan çocuklarını emanet ettiği öğretmenlerin, yılmadan ilk günkü aşk, şevk ve heyecanla milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirerek geleceği şekillendirdiğini belirtti.

        Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü, medeniyet bakımından kalkınmış olmasının ancak öğretmenlerinin üstün çalışmalarıyla mümkün olacağını dile getiren Altun, "Geleceğin ışık saçan, aydınlık nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

        Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de ülkenin geleceğinin sağlam zeminler üzerine kurulması gerektiğini kaydetti.

        Geleceğin teminatı çocukların ülke, millet, bayrak ve din hassasiyetiyle yetişmesine vesile olan öğretmenlerin sayısının artmasını dileyen Yüksel, görevini layıkıyla yerine getiren öğretmenleri sevgiyle ve saygıyla selamladığını belirtti.

        Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise öğretmenlerin insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlar olduğunu vurguladı.

        "Öğretmen olmak bir cana dokunmaktır." ifadelerini kullanan Çiftçi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler