Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Bitlis'te, 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen programla kutlandı.

        Kentteki Kültür Merkezi Konferans Salonun'da düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

        Göreve yeni başlayan öğretmenlerin ant içme töreninin de yapıldığı programda, öğrenciler tarafından şiirler okundu.

        Bitlis Valisi Ahmet Çınar, programda yaptığı konuşmada, herkesinin üzerinde öğretmenlerin çok fazla emeği ve hakkı olduğunu söyledi.

        Bir öğretmenden, ders ve eğitim almamış hiç kimsenin olmadığını ifade eden Çınar, "Öğretmenlerimizin hakkın ödenmez. Büyüklerimiz hep şunu söylerler, üç kişinin eli öpülür, annenin, babanın ve öğretmenin derler. Bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." diye konuştu.

        Programda Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, öğretmenlere karanfil dağıttı. Öğrenciler de Vali Çınar'a çiçek taktim etti.

        Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin de verildiği etkinlik, müzik dinletisiyle sona erdi.

        Etkinliğe, Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, Vali Yardımcısı Hakan Şeker, AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, Bitlis Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Cabir Durak, kurum amirleri de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler