Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİNOP (AA) - 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Sinop'ta program düzenlendi.

        Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunda gerçekleştirilen program, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olanlar anısına hazırlanan slayt gösterisinin sunumu ile başladı.

        İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, burada yaptığı konuşmada, öğretmenliğin insanlık tarihinin en kıymetli ve ölümsüz mesleği olduğunu söyledi.

        Öğretmenlerin yetiştirdiği nesillerin ülkenin geleceğine sahip çıkacak ve aldığı eğitimle ülkesini bir adım daha öteye taşıyacak fidanlar olduğunu belirten Türkkan, şöyle konuştu:

        "Genç nesillere modern bilim ve teknolojinin ışığında eğitim ve öğretim veren, ülkemizi uluslararası alanda hak ettiği yere taşımak için üstün gayret gösteren, sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere rehberlik eden, bıkmadan, usanmadan, bıktırmadan, ümitsizliğe düşmeden, yüklendiği sorumlulukların da bilinciyle vazifesini yerine getiren tüm öğretmenlerimizin gününü kutlar çalışmalarımızda sağlık, sıhhat ve başarılar temenni ederim."

        Program, aday öğretmenlerin konuşmaları, emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesinin verilmesi ve şiir ve kompozisyon yarışmalarında dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

        Programa, Vali Hasan İpek, Belediye Başkan Vekili Rahmi Balfidan, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Albay Şefaattin Serten, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler